Lovitură teribilă pentru Monica Gabor şi Irinel Columbeanu! Au avut pierderi de 20.000 de euro

Spread the love

Pe cei doi, Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, îi mai lega un singur lucru, dar Fiscul a reuşit să-i ”dezlege” de tot! Fiscul a obţinut dizolvarea firmei SC Monica Columbeanu Media SRL, unde Monica deţinea 99% din acţiuni, pe când Irinel Columbeanu doar 1%. Din informaţiile oferite, firma a avut pierderi de 90.187 lei, adică aproape 20.000 de euro.

Monica Gabor trăieşte o frumoasă poveste de dragoste în Statele Unite ale Americii, alături de Mr. Pink, de mai bine de şase ani. Chiar dacă pe degetul Monicăi a apărut un inel preţios şi scump, cei doi nu s-au căsătorit încă. Anul acesta, însă, pe data de 26 februarie, pare-se că Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 1 Bucureşti a cerut radierea unei firme pe care actuala iubită a lui Mr. Pink o deţine de peste 11 ani, scrie Cancan.

Obiectul de activitate al firmei Monicăi Gabor a fost producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune.

“Admite cererea. Soluţia pe scurt:

Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 1 în contradictoriu cu pârâta SC Monica Columbeanu Media SRL. Dispune dizolvarea societatii pârâte.

Dispune înregistrarea hotarârii în registrul comerţului, comunicarea către Ministerul Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Administraţia Sectorului 1 a Finanţelor Publice, publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, pe cheltuiala reclamantului, publicarea pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului sau pe portalul de servicii on-line al acestuia.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la data publicării hotărârii în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă.

Apelanta va depune o copie a apelului la oficiul registrului comerţului la care este înregistrată societatea a cărei dizolvare a fost pronunţată”, au decis magistraţii, conform sursei citate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *