Ce s-a întâmplat între ispita Mircea și Ionuț Gojma, la filmările pentru “Insula Iubirii” – noul sezon Citeşte întreaga ştire: Ce s-a întâmplat între ispita Mircea și Ionuț Gojma, la filmările pentru “Insula Iubirii” – noul sezon

Spread the love

Mircea și Ionuț Cojma, fostul iubit al Mirelei, sunt ispite în noul sezon “Insula Iubirii”. Astfel că, cei doi bărbați care au fost îndrîgostiți de aceeași femeie au fost nevoiți să lucreze împreună, la filmările pentru sezonul 5.

Deşi toată lumea se aştepta ca între cei doi să iasă cu scântei, se pare că situaţia a stat altfel. „Probabil omul a avut ceva împotriva mea, dar nu s-a manifestat, nu s-a arătat. N-a fost nimic negativ între noi. Nu ne-am certat”, a spus Mircea, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”. Ionuț a venit la Insula Iubirii alături de iubita lui, Mirela, dar a plecat fără ea după ce el a flirtat cu Nicoleta, iar Mirela s-a atașat de ispita Mircea. Recent, Mirela a decis să spună adevărul despre cei doi bărbați care au existat în viața ei în timpul emisiunii. Ea a terminat relația cu Gojman și a vorbit despre ce tip de relație are cu Mircea. După terminarea show-ului, producătorii emisiunii au decis să-i aleagă atât pe Mircea, cât și pe Ionuț, ca ispite pentru o altă ediție „Insula Iubirii’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *