Ariana Grande, jignită de un actor celebru – „Se găsesc femei mai frumoase decât ea la tejghea”

Spread the love

În preajma sărbătorilor, Ariana Grande  o pățește din nou! De această dată, artista a fost jignită pe rețelele de socializare, de celebrul actorul Michael Rapaport. Acesta a postat pe rețeaua de Twitter o fotografie mai veche cu Ariana Grande, în care aceasta apare nemachiată, iar imaginea este însoțită de un comentariu răutăcios:

Ariana Grande are 27 de ani, dar se poartă ca și cum ar avea 12. Dacă îi scoți cizmele în care își ascunde picioarele, machiajul de pisică și coada de ponei, poți spune că se găsesc femei mai frumoase ca ea la tejghea, la Starbucks. Și nu vreau să jignesc Starbucks”, a scris Michael Rapaport.

Se pare că mesajul actorului i-a deranjat pe fanii artistei, care i-au sărit imediat în apărare cântăreței: „De ce trebuie ca aspectul fizic să fie cel mai important la o femeie? Este sexist!”.

Acesta este un actor ratat de 48 de ani care atacă o cântăreață talentată de 25 de ani, ce pot să spun… Thank u, Next”, a spus un alt fan deranjat.

Până acum, Michael Rapaport nu și-a cerut scuze, ba dimpotriva, acesta a ripostat și i-a criticat pe cei care îi urmăresc postările. Actorului i s-a părut ciudat că nu a fost niciodată criticat atunci când a vorbit urât despre Donald Trump, însă a fost pus la zid, din cauza unei glume pe seama Arianei Grande.

Câțiva oameni l-au acuzat pe actor că s-a folosit de numele Arianei Grande, pentru a-și promova un podcast, care a fost publicat la scurt timp după comentariul răutăcios. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *