Antonia este în doliu! Bunicul ei tocmai s-a stins din viață Citeşte întreaga ştire: Antonia este în doliu! Bunicul ei tocmai s-a stins din viață

Spread the love

Antonia este în doliu! Cântăreața tocmai și-a pierdut bunicul pe care, spunea ea, l-a iubit foarte mult. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, pe contul ei de Instagram. Alături de o fotografie în care apare cu bunicul ei pe patul de spital, Antonia a scris: „S-a zbătut până la ultima răsuflare. A luptat până la sfârșit. Un om mai puternic decât bunicul meu nu am mai întâlnit”.

„Am fost lângă el în tot acest timp până când nu a mai rezistat. Te iubesc foarte mult! Acum ești cu Doamne Doamne. Ești îngerul meu! Mi-e dor de tine”, a mai transmis Antonia pe pagina de socializare. În urmă cu mai bine de un an, bunicul vedetei a fost diagnosticat cu stenoză cardiacă și a fost nevoit să se opereze de urgență. În luna octombrie, bunicul artistei a fost internat din nou în spital, după ce a acuzat mai multe dureri în zona stomacului. Acesta a fost supus atunci unei intervenții chirurgicale, iar starea lui s-a ameliorat. Bunicul Antoniei a încetat din viață la vârsta de 73 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *